Studieclub Zuid-West-Vlaanderen

Info activiteit

Terug naar overzicht
Titel
Work-life balance, waar een wil is, is een weg
Erkenningsnummer
24006795


Accrediteringseenheden
10
Deelgebied(en)
2
Aard
Studieclub
Docent
KAREL SABBE
Datum
16-05-2024
Duur
1u30
Onthaal
19:30
Start
20.00 uur.
Einde
21:30:00
Plaats
Auditorium Het Notenhof AZ-Groeninge
Leden
0 €
Niet-leden
75 €
Maximum aantal
100
Aandacht
Inhoud
Work-life balance, waar een wil is, is een weg.
Aan de hand van zijn eigen exploten op het gebied van ultralopen, wordt ons geleerd hoe we een gezonde work-life balance kunnen creëren. Work-life balance, oftewel de balans tussen werk en privé, is cruciaal in het hedendaagse leven. Het gaat om het vinden van een harmonie tussen professionele verplichtingen en persoonlijke verantwoordelijkheden. Het stellen van de juiste prioriteiten, zowel in je carrië¨re als in je persoonlijke leven, is essentieel om een evenwichtige en vervullende levensstijl te bereiken.
Ontdek het ongelofelijke verhaal van Karel Sabbe, die in een recordtijd van 46 dagen de 2.650 mijl lange Pacific Crest Trail aflegde, gemiddeld meer dan 50 mijl per dag, van Mexico naar Canada. Deze gewone kerel, een tandarts van beroep, toonde een buitengewoon doorzettingsvermogen en overwon de zwaarste obstakels. In tegenstelling tot veel andere topsporters, traint hij niet voltijds voor zijn sport. Ontdek hoe Karel deze onvergetelijke ervaring deelde met zijn vrouw, kind en beste vrienden, die hem onvoorwaardelijk steunden tijdens zijn avontuur. Beleef de dankbaarheid van Karel voor deze unieke kans, voelbaar doorheen zijn hele reis, terwijl hij zijn favoriete momenten herbeleeft, zelfs tijdens zijn laatste mijl. Deze documentaire belicht het idee van het overstijgen van gewone grenzen en zal je inspireren om hetzelfde te doen. Mis dit verhaal vol moed en doorzettingsvermogen niet.

Toegang : 20 euro. Vanaf nu betaal je de toegangsprijs online bij je inschrijving.

DE PARTNERS EN MEDEWERKERS ZIJN OOK ( GRATIS) WELKOM. GELIEVE HUN AANWEZIGHEID TE MELDEN IN HET VRIJE VAK OPMERKINGEN. Inschrijven verplicht via onderstaande link
OPGELET
Inschrijven voor deze activiteit is verplicht (mogelijk van 16/04/2024 tot 15/05/2024).

Je moet ingelogd zijn om je in te schrijven voor deze cursus. Klik hier om je in te loggen.