Onze gegevens

Adres: VVT
Vrijheidslaan 61
1081 Brussel
E-mail: info@vvt.be
Telefoon: 02 413 00 13
Het secretariaat is telefonisch bereikbaar in de voormiddag van 8.30u. tot 12.30u.
Websites:

www.tandarts.be

www.vvt.be

 

De kaderleden van het VVT zijn allemaal expert in hun gebied en willen die kennis en ervaring graag doorgeven aan hun collegae. Vele tandartsen kennen ondertussen dan ook de rechtstreekse weg en bellen de commissieleden op hun praktijkadres.

Om de kaderleden toe te laten hun patiënten op een rustige manier te behandelen, vragen we met aandrang om alle problemen en/of vragen via het secretariaat door te geven.

Wij doen er alles aan om u zo snel en zo accuraat mogelijk te helpen. Ontvangt u na 5 werkdagen geen reactie, aarzel dan niet uw vraag te herhalen.

Contactformulier

Indien u wenst gecontacteerd te worden door onze helpdesk, kan u onderstaand formulier doorsturen.
U kan ook steeds telefonisch contact opnemen met het secretariaat.

Contact Us
Familienaam
Voornaam

Routebeschrijving

Download de routebeschrijving in pdf om af te printen.

Vanuit Antwerpen en Hasselt (E411, E40, E19, A12)

Neem de grote ringweg (R0) richting Gent. Aan de kruising met de E40 volgt u Koekelberg. Steeds rechtdoor (Keizer Karellaan), tot aan de basiliek. Daar uiterst rechts houden (niet in de tunnel gaan!). Weg volgen (Pantheonlaan) en verder rechtdoor, tot u het gebouw van de K.U. Brussel in het vizier krijgt. Sla rechts af en dan komt u in de Vrijheidslaan. Het Tandartsenhuis bevindt zich op nummer 61.

  • Vanuit Gent (E40):

Aan het einde van de E40 richting Koekelberg volgen. Steeds rechtdoor (Keizer Karellaan), tot aan de basiliek. Daar uiterst rechts houden (niet in de tunnel gaan!). Weg volgen (Pantheonlaan) en verder rechtdoor, tot u het gebouw van de K.U.Brussel in het vizier krijgt. Sla rechts af en dan komt u in de Vrijheidslaan. Het Tandartsenhuis bevindt zich op nummer 61.

  • Vanuit Namen en Bergen:

Neem de grote ringweg (R0) richting Gent. Aan de kruising met de E40 volgt u Koekelberg. Steeds rechtdoor (Keizer Karellaan), tot aan de basiliek. Daar uiterst rechts houden (niet in de tunnel gaan!). Weg volgen (Pantheonlaan) en verder rechtdoor, tot u het gebouw van de K.U.Brussel in het vizier krijgt. Sla rechts af en dan komt u in de Vrijheidslaan. Het Tandartsenhuis bevindt zich op nummer 61.

  • Met de metro (klik hier voor het metroplan)

Het Tandartsenhuis bevindt zich op een steenworp van het Simonisplein, knooppunt van vele stedelijke en regionale vervoerslijnen. Vanuit treinstation Brussel-Zuid bent u er het snelst:

  • Lijn 2: Simonis (Leopold II), stap uit in metrohalte Simonis.
  • Lijn 6: Koning Boudewijn, stap uit in metrohalte Simonis.

Op de site van de MIVB vindt u dienstregelingen en plattegronden van het openbaar vervoersnet.