Contacteer ons

Heb je een vraag, een opmerking, een suggestie?
Wij horen het graag!

Gebruik onderstaande gegevens of vul het contactformulier in.

Verbond van Vlaamse Tandartsen
Vrijheidslaan 61
1081 Koekelberg

info@vvt.be
02 413 00 13 (ma-vrij van 8.30 u. tot 12.30 u.)

www.tandarts.be
www.vvt.be

Contact Us
Familienaam
Voornaam

De kaderleden van het VVT zijn allemaal expert in hun gebied en willen die kennis en ervaring graag doorgeven aan hun collegae. Vele tandartsen kennen ondertussen dan ook de rechtstreekse weg en bellen de commissieleden op hun praktijkadres.

Om de kaderleden toe te laten hun patiënten op een rustige manier te behandelen, vragen we met aandrang om alle problemen en/of vragen via het secretariaat door te geven.

Wij doen er alles aan om je zo snel en zo accuraat mogelijk te helpen. Ontvang je na 5 werkdagen geen reactie, aarzel dan niet je vraag te herhalen.

Routebeschrijving

Download de routebeschrijving in pdf om af te printen.

Vanuit Antwerpen en Hasselt (E411, E40, E19, A12)

Neem de grote ringweg (R0) richting Gent. Aan de kruising met de E40 volg je Koekelberg. Steeds rechtdoor (Keizer Karellaan), tot aan de basiliek. Daar uiterst rechts houden (niet in de tunnel gaan!). Weg volgen (Pantheonlaan) en verder rechtdoor, tot je het gebouw van de K.U. Brussel in het vizier krijgt. Sla rechts af en dan kom je in de Vrijheidslaan. Het Tandartsenhuis bevindt zich op nummer 61.

Vanuit Gent (E40)

Aan het einde van de E40 richting Koekelberg volgen. Steeds rechtdoor (Keizer Karellaan), tot aan de basiliek. Daar uiterst rechts houden (niet in de tunnel gaan!). Weg volgen (Pantheonlaan) en verder rechtdoor, tot je het gebouw van de K.U.Brussel in het vizier krijgt. Sla rechts af en dan kom je in de Vrijheidslaan. Het Tandartsenhuis bevindt zich op nummer 61.

Vanuit Namen en Bergen

Neem de grote ringweg (R0) richting Gent. Aan de kruising met de E40 volg je Koekelberg. Steeds rechtdoor (Keizer Karellaan), tot aan de basiliek. Daar uiterst rechts houden (niet in de tunnel gaan!). Weg volgen (Pantheonlaan) en verder rechtdoor, tot je het gebouw van de K.U.Brussel in het vizier krijgt. Sla rechts af en dan kom je in de Vrijheidslaan. Het Tandartsenhuis bevindt zich op nummer 61.

Met de metro

Het Tandartsenhuis bevindt zich op een steenworp van het Simonisplein, knooppunt van vele stedelijke en regionale vervoerslijnen. Vanuit treinstation Brussel-Zuid ben je er het snelst:

  • Lijn 2: Simonis (Leopold II), stap uit in metrohalte Simonis.
  • Lijn 6: Koning Boudewijn, stap uit in metrohalte Simonis.

Klik hier voor het metroplan.
Op de site van de MIVB vind je dienstregelingen en plattegronden van het openbaar vervoersnet.