Het VVT Provinciaal Symposium Limburg op 9 oktober in Heusden-Zolder is volzet. Geen nood, je kan nog inschrijven voor het VVT-Najaarssymposium op 4 september! Voortaan vereisen alle VVT-activiteiten een Covid Safe Ticket. Verder is de deadline voor kandidaatstelling voor het proefproject integratie mondhygiënisten verlengd en heeft de levering van de VVT-agenda’s jammer genoeg vertraging opgelopen.

VVT Provinciaal Symposium Limburg is volzet

Het VVT Provinciaal Symposium in Heusden-Zolder op 9 oktober 2021 heeft het maximaal aantal inschrijvingen bereikt.

Gelieve dus geen betalingen meer te doen.

Najaarssymposium op 4 september 2021: je kan nog inschrijven!

Op zaterdag 4 september vindt het VVT-Najaarssymposium plaats in de Elisabethzaal in Antwerpen. Naar goede gewoonte voorzien wij een razend interessant programma. Voor wie zich nog niet heeft ingeschreven, hebben we goed nieuws: er zijn nog steeds plaatsen beschikbaar!

Inschrijven doe je met de betaaluitnodiging die je ontving met vvtmagazine juni. Beschik je niet langer over deze uitnodiging, stuur dan een mailtje naar info@vvt.be.

Programma

08.30 u.: Onthaal
09.00 u.: dr. Hendrickx Kristof ‘Klinische diagnose van tumoren in het hoofd- en halsgebied’
10.30 u.: Koffiepauze
11.00 u.: dr. Michel Bila ‘Behandeling van tumoren in hoofd-halsregio’
12.30 u.: Lunch
13.45 u.: dr. Dormaar Titiaan ‘Ontwikkelingen in een schisisprotocol’

Klik hier voor het volledige programma en meer info.

Deelname aan VVT-activiteiten

Voortaan kan je enkel deelnemen aan VVT-activiteiten indien je een Covid Safe Ticket kan voorleggen. Dit geldt voor alle symposia, NiVVT-cursussen, studieclubactiviteiten en peer reviews.

Ben je ondertussen nog niet gevaccineerd, dan vragen wij met aandrang je vaccinatie niet langer uit te stellen.

Proefproject integratie mondhygiënisten: deadline kandidaatstelling verlengd

Het RIZIV heeft de deadline voor kandidaatstelling voor het proefproject integratie mondhygiënisten in de tandheelkundige praktijk met twee weken verlengd. Duo’s van tandheelkundigen en mondhygiënisten die zich nog kandidaat willen stellen, kunnen dat nu doen tot en met 31 augustus.

Het proefproject heeft tot doel om de activiteit van de mondhygiënisten in een tandheelkundige praktijk te onderzoeken. Gedurende 9 maanden zullen 80 duo’s van tandheelkundigen-mondhygiënisten deelnemen aan het proefproject. Hun activiteiten zullen geregistreerd, opgevolgd en geëvalueerd worden door een consortium van universiteiten.

Een selectiecommissie die onder meer leden van de Nationale Commissie Tandheelkundigen-Ziekenfondsen telt, zal in september de deelnemers selecteren op basis van de ingediende kandidaturen.

Klik hier voor meer info en de oproep tot kandidaatstelling

Levering VVT-agenda’s

Wegens gebrek aan grondstoffen van papier en omslagmateriaal heeft de levering van de VVT-agenda’s vertraging opgelopen. Tot onze spijt kunnen wij nog steeds geen leveringsdatum bekendmaken.

VVT verontschuldigt zich voor deze onvoorziene vertraging; de firma die de agenda’s produceert heeft ons voor het blok gezet.