Tandartsen hoeven geen Billijke Vergoeding te betalen. Ontvangt u toch een factuur van Unisono, dan ontdekt u hier wat te doen. Voorts geven we mee dat u mogelijk iets langer moet wachten voordat u een evaluatieformulier ontvangt of uw cursus en/of peer review op MyRIZIV ziet verschijnen. Tot slot waarschuwt Safeonweb.be dat er enige waakzaamheid geboden is als u de identificatie-app Itsme gebruikt.

Factuur Unisono

Tandartsen hoeven geen Billijke Vergoeding te betalen. Aangezien Unisono niet beschikt over een lijst van de ondernemingen die tandheelkundige zorgen aanbieden, krijgen tandartsen toch een uitnodiging tot betalen van de Billijke Vergoeding.

Indien hiertegen bezwaar wordt ingediend, krijgt de tandarts onmiddellijk vrijstelling.

Soms is er ook een reden om bezwaar in te dienen tegen het betalen van de bijdrage Auteursrechten SABAM.

Indien in toepassing van de Covid-19 maatregelen de wachtzaal buiten gebruik is gesteld zodat er geen muziek wordt gebruikt in de publiek toegankelijke ruimten, kan vrijstelling worden aangevraagd.

Een schrijven naar Unisono met de melding dat de onderneming blijft bestaan, maar dat de muziek in de publiek toegankelijke ruimtes wordt stopgezet, zou moeten volstaan.

Bezoek daarvoor hun website via www.unisono.be/nl/contact.

Langere wachttijden wegens Covid-19

Volgde u recentelijk een bijscholing of peer review bij VVT? Wegens de najaarsdrukte in deze Covid-19 tijden, is het mogelijk dat u een iets langere wachttijd ervaart voordat u uw evaluatieformulier in uw mailbox ontvangt. Heeft u na een week uw evaluatieformulier nog steeds niet ontvangen, breng ons dan op de hoogte via info@vvt.be.

Ook wat uw cursusoverzicht op MyRiziv.be betreft, is het mogelijk dat uw gevolgde cursussen niet meteen verschijnen. Staat uw cursus twee maanden na datum nog steeds niet in het overzicht? Stuur ons een mailtje, eveneens op bovenstaand e-mailadres!

Safeonweb.be waarschuwt voor valse kopie van Itsme

Opletten geblazen wanneer u de identificatie-app Itsme gebruikt om u in te loggen bij de verschillende overheidsdiensten. Er deed recentelijk namelijk een valse kopie de ronde, die cybercriminelen gebruikten om bankgegevens van internetgebruikers te ontfutselen.

De officiële url van itsme is www.itsme.be. Elke variant hierop is niet echt en moet u als oplichting beschouwen.

Ondertussen is de valse website offline. Safeonweb.be raadt echter aan om nog enige tijd waakzaam te blijven. Heeft u uw bankgegevens doorgegeven, dan contacteert u best zo snel mogelijk Cardstop via 070 344 344.

Klik hier voor meer info.