Binnenkort kan je een bijkomende ondersteuningspremie voor groot omzetverlies aanvragen. Bekijk de voorwaarden in het nieuws van vandaag 29 juni 2020! Voorts nadert de deadline voor het aanvragen van de corona compensatiepremie, en organiseert Gezonde Mond een symposium op 14 november 2020.

Nieuwe ondersteuningspremie voor groot omzetverlies

De beperkende maatregelen die opgelegd werden om de verspreiding van het virus tegen te gaan, werken voor veel ondernemingen nog steeds door, waardoor er langdurige impact op de omzet is. VLAIO voorziet nu aanvullend een corona ondersteuningspremie van €2.000.

De voorwaarden

De extra premie kan gelden voor alle ondernemingen die in aanmerking kwamen voor de eerste compensatiepremie. Het omzetverlies moet aangetoond kunnen worden aan de hand van dagontvangsten, geleverde prestaties of de tijdsregistratie. Daarnaast moet de onderneming ook effectief openen en de activiteiten heropstarten.

Meer info over alle voorwaarden vind je op deze website.

Wanneer aanvragen?

Deze corona ondersteuningspremie kan je nu nog niet aanvragen, dit zal waarschijnlijk in de 2de helft van juli mogelijk zijn.

Let op: deze ondersteuningspremie moet je uiterlijk op 15 augustus 2020 online aanvragen.

Deadline coronapremies op 30 juni 2020, 24.00 u

De deadline voor de corona compensatiepremie nadert!

Zorg dat je de premie aanvraagt vóór dinsdag 30 juni, middernacht.
Dat doe je online via de website van VLAIO.

Symposium Gezonde Mond: save the date!

Op 14 november 2020 organiseert Gezonde Mond voor tandartsen, mondhygiënisten, huisartsen, zorgverleners en andere intermediairs het symposium ‘Preventieve mondzorg: de aanpak naar risicodoelgroepen’. Dit gaat door in de Montil in Affligem van 8.30 u. tot 17 u. Tijdens het symposium gaan enkele keynotesprekers dieper in op de mondzorg in Vlaanderen, het gezondheidsbeleid en de mondzorg in de eerstelijn. Voor tandartsen en huisartsen is accreditering voorzien.

Bekijk hier alvast het programma.