Wij trachten tijdens het najaar een voldoende aanbod te organiseren om de tandartsen alsnog de kans te geven de nodige AE te behalen. Bent u in 2020 in het laatste jaar van uw accrediteringscyclus en heeft u problemen om voldoende AE in DG 3 te behalen, laat het ons weten! Voorts informeren we u graag over de masterclass ‘Zorgmanagement voor tandartsen’ die doorgaat in november en december 2020. Ontdek het in het nieuws van 3 september!

Niet voldoende punten in Deelgebied 3? Laat het ons weten!

Door de Covid-19 pandemie werd in 2020 het NiVVT-cursusaanbod, samen met de studieclubs, gedurende 4 maanden on hold gezet. Wij trachten tijdens het najaar een voldoende aanbod te organiseren om de tandartsen alsnog de kans te geven de nodige AE te behalen.

Intussen blijkt dat een aantal collegae die zich in 2020 in het laatste jaar van hun accrediteringscyclus bevinden problemen hebben om voldoende AE in DG 3 te bekomen.

Om een beeld te krijgen van de echte nood stellen we de volgende vraag: bent u in 2020 in het laatste jaar van uw accrediteringscyclus en heeft u problemen om voldoende AE in DG 3 te behalen, stuur dan voor woensdag 9 september een mailtje naar info@vvt.be.

Aan de hand van het resultaat is het NiVVT bereid om eventueel enkele bijkomende cursussen in DG 3 te organiseren.

Masterclass Zorgmanagement voor tandartsen

Bent u zelfstandig tandartspraktijkhouder en kunt u extra tools gebruiken om uw onderneming professioneel te leiden? Neem dan zeker deel aan de nieuwe editie van de gespecialiseerde managementopleiding ‘Zorgmanagement voor tandartsen’. Alle facetten van het professioneel leiden van een praktijk komen aan bod. Van praktijkmanagement, communicatie en financiering tot zelfzorg en personeelsbeleid. De masterclass besteedt in deze editie ook aandacht aan innovatie in tijden van en na corona.

De masterclass gaat volledig coronaproof door op 5 zaterdagen in november en december 2020, in Ter Elst, Edegem (Antwerpen). Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf u dus snel in via www.ondernemersacademie.be/309.

Voor deze opleiding werd accreditering voor permanente vorming aangevraagd.

Meer info vindt u hier.