Gisteren vond de eerste VVT-webinar plaats. Dank aan collega Valentin Vervack voor de leerrijke presentatie! U kan trouwens nog inschrijven voor onze overige webinars. Voorts vraagt het Vlaams Instituut Mondgezondheid uw medewerking bij het invullen van een vragenlijst over professionele mondzorg voor personen met bijzondere noden.

Inschrijven voor komende webinars nog mogelijk

In naam van zo’n 200 deelnemers dankt VVT onze collega Valentin Vervack voor zijn zeer leerrijke en aangename presentatie over het Restaureren van het endodontisch behandelde element tijdens de webinar van gisterenavond.

De komende VVT-webinars gaan door op:

  • Maandag 7 december 2020 | Orthodontische behandelingen: wat, wanneer en hoe?
    Spreker: Asscherickx Karlien
    Deelgebied: 5
    10 AE
  • Dinsdag 8 december 2020 | Stralingsbescherming: wettelijk kader en praktijk 
    Spreker: Debouvere Senne
    Deelgebied: 3
    10 AE
  • Dinsdag 15 december 2020 | Radiologie en beeldvorming in de orale en maxillofaciale regio 
    Spreker: Renier Lieven
    Deelgebied: 3
    10 AE

U ontvangt op de dag van de webinar per e-mail de link om deel te nemen en enkele praktische richtlijnen.

Voor meer info en om in te schrijven surft u naar www.vvt.be/nascholing.

Vragenlijst professionele mondzorg voor personen met bijzondere noden

Gezonde Mond (Vlaams Instituut Mondgezondheid) is een partnerorganisatie van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid met expertise in gezondheidsbevordering en ziektepreventie inzake mondgezondheid.

De organisatie wenst in kaart te brengen hoe de professionele mondzorg voor personen met bijzondere noden (personen met een beperking en kwetsbare ouderen) op dit moment verloopt, om zo in de toekomst de professionele mondzorg voor deze personen te verbeteren.

Zij willen u vragen om deze vragenlijst in te vullen, ook al biedt u misschien geen tandheelkundige zorgen aan personen met bijzondere noden.

Het invullen van deze vragenlijst vraagt ongeveer 10 minuten van uw tijd en de resultaten worden volledig anoniem verzameld. U kan de vragenlijst invullen tot en met 31 december 2020.

Naar de vragenlijst