Lees het nieuws van 6 juli, met updates over de deadline voor je aanvraag van de telematicapremie en de vergoedingen voor de stagemeesters voor dit jaar. Voorts heeft éénlijn.be twee gloednieuwe webinars in de aanbieding!

Aanvraag telematicapremie 2019

De premie 2019 zal u kunnen aanvragen van half juli 2020 tot en met 31 oktober 2020. De exacte startdatum zullen wij u meedelen zodra gekend.

U doet dat online via de module ‘Mijn premieaanvragen’ van de MyRiziv-toepassing.

Welke vergoeding krijgt u als stagemeester (2019-2020)?

Voor elke stagiair die u voltijds begeleidt, krijgt u 12.798,01 EUR per jaar.

Voor elke stagiair die u deeltijds begeleidt, krijgt u per jaar een deel van het bedrag van de vergoeding dat overeenstemt met de uren die uw stagiair heeft gewerkt.

U kunt de vergoeding aanvragen tussen 1 september en 31 december van elk jaar, voor de begeleiding tijdens het voorbije academiejaar.

De formulieren vindt u hier.

Twee gloednieuwe webinars van éénlijn.be

éénlijn.be heeft twee gloednieuwe webinars opgesteld die uiterst boeiend zijn voor alle eerstelijnszorgverstrekkers en de onderlinge samenwerking.

  • eHealthcertificaat & eHealthbox: alles wat je moet weten
    Om vanuit een elektronisch patiëntendossier vlot met de eGezondheidsdiensten te kunnen werken, heb je het eHealth-certificaat nodig. In deze webinar kom je o.a. te weten hoe je zo’n certificaat aanvraagt/verlengt en hoe je de meest voorkomende problemen vermijdt.

    Klik hier voor meer info, data en om je in te schrijven

  • Back-to-basic: alle eGezondheidsdiensten op een rijtje
    Tijdens deze korte maar krachtige online opleiding krijg je duidelijk overzicht van alle eGezondheidsdiensten en voor wie ze van toepassing zijn.

    Klik hier voor meer info, data en om je in te schrijven