De RIZIV-verkiezingen komen eraan en er heerst verkiezingskoorts! Onlangs viel ons VVT 10-puntenplan bij jou in de bus. Daarin vind je onze visie voor de komende vier jaar. Het is duidelijk: stilzitten staat alleszins niet in het VVT-woordenboek! 

Elke tandarts zet zich dagdagelijks in voor de mondgezondheid van zijn patiënten. Het recente onderzoek van het consumentenblad Test-Gezondheid van april 2019 bewijst opnieuw dat dit gebeurt met grote tevredenheid van de bevolking. De tandarts scoort zéér goed: 86 % van de bevraagden is zeer tevreden, slechts 4 % echt ontevreden.

Het is dus onaanvaardbaar dat onze beroepsgroep op het RIZIV (en elders) nog langer stiefmoederlijk behandeld wordt. Daarom is een nog sterkere en vooral ook éénsgezinde beroepsverdediging absoluut noodzakelijk. Alleen VVT kan dit realiseren als de Vlaamse tandarts voor 4 VVT stemt bij de RIZIV-verkiezingen van 29 mei tot 17 juni 2019.

Er loopt veel fout voor ons beroep en voor de mondgezondheid van de bevolking. Maar het kon erger geweest zijn. Dankzij VVT werd de voorbije vier jaar héél wat bereikt. Wat, dat lees je binnenkort in vvtmagazine mei!

In dit VVT 10-puntenplan vind je wat VVT in de komende vier jaren voor jou wil realiseren (klik om te downloaden).