Sinds vele jaren heeft VVT een samenwerking met Indaver om de tandartsen een optimale service te bieden om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen aangaande ophaling en verwerking van medisch afval. Indaver liet ons weten dat zij vanaf september 2021 deze dienstverlening niet meer kunnen verderzetten, aangezien zij geen ophaling van kleine hoeveelheden meer doen.

De collegae die klant zijn bij Indaver hebben hierover recentelijk een mededeling ontvangen.

Mede in overleg met Indaver hebben we continuïteit gevonden voor deze dienstverlening. VVT sloot hiervoor een nieuwe overeenkomst met de firma Vanheede, Dullaardstraat 11 – 8940 Wervik-Geluwe.

De contractafspraken en de tarieven van de ophaling blijven dezelfde.

Het was de bedoeling dat de uitnodiging voor de volgende ophaalcampagne begin september verstuurd zou worden, maar de noodzakelijke aanpassing aan het webportaal voor de inschrijving loopt vertraging op.

De inschrijvingstermijn voor de inzamelcampagne van dit najaar (week 43-45: eind oktober – half november) loopt tot 08/10/21.

In afwachting dat het webportaal in orde komt, kunnen bestelformulieren nu reeds doorgestuurd worden naar dentalwaste@vanheede.com.

Dringende vragen en aanvragen voor leveringen (zonder ophaling) kunnen reeds gesteld worden via dentalwaste@vanheede.com.

We zijn ervan overtuigd dat de nieuwe VVT-partner zal zorgen voor een kwalitatieve voorzetting van deze noodzakelijke dienst.