VVT krijgt vragen van firma’s om ons e-mailadressenbestand te gebruiken voor publicitaire zendingen, aangezien zij momenteel geen fysieke contacten kunnen leggen met de tandartsen.

Om hieraan tegemoet te komen stelt VVT, met respect voor de bescherming van je persoonlijke gegevens, de mogelijkheid tot commerciële zendingen ter beschikking aan firma’s onder het label Addentum. Dit gebeurt natuurlijk mits een financiële bijdrage, wat ons toelaat om de lidgelden zo beperkt mogelijk te houden.

Elke commerciële zending dient conform te zijn aan de normen en strategieën van het Verbond der Vlaamse Tandartsen. De publicatie van een advertentie mag niet geïnterpreteerd worden als een instemming of goedkeuring door het Verbond van het product of de dienst die aangeboden wordt in de publiciteit, tenzij de advertentie specifiek een verklaring bevat dat een goedkeuring of instemming toegekend werd.

Als je deze vorm van publiciteit liever niet meer ontvangt, kan je je uitschrijven via de link onderaan de mail. Als je je uitschrijft voor Addentum blijf je wel alle elektronische informatie van het VVT ontvangen.