5 maart 2024

Stichting tegen Kanker roept op om één maand niet te roken! De campagne Buddy Deal daagt mensen uit om samen met duizenden anderen in mei niet te roken. Het richt zich op rokers en niet-rokers die rokers uitdagen om te stoppen. Rokers en buddies gaan samen de uitdaging aan voor één maand van 1 tot en met 31 mei. Zelfs zonder buddy kan je deelnemen. Inschrijven kan via www.buddydeal.be tot 30 april 2024.

Jouw steun is goud waard

Voor deze 3de editie van Buddy Deal heeft Stichting tegen Kanker opnieuw een nauwe samenwerking opgezet met vele zorgprofessionals en ziekenfondsen die de actie mee uitdragen en ondersteunen. We rekenen op jou en alle zorgprofessionals die in contact komen met rokers om hen te motiveren om te stoppen.

Wat kan jij als tandarts doen?

Als zorgprofessional is jouw rookstopadvies goud waard. Informeer daarom je patiënten over deze rookstopcampagne en het belang van het gesprek aan te gaan. Via de toolkit voor partners kan je allerhande communicatiemateriaal downloaden zoals posters en flyers. Daarvoor surf je naar www.buddydeal.be.